Wedevelopment.

Een professionele website is onmisbaar voor uw bedrijf of organisatie. Wij volgen nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de markt om u correct en volledig te adviseren.

Analyse

Samen met u kijken we zorgvuldig naar uw wensen. We brengen uw plannen in kaart om zo een duidelijk zicht te krijgen op de doelstellingen van uw website. We polsen naar uw wensen in verband met design en bespreken de mogelijkheden die de website moet bieden.

Technische implementatie

Als de analyse voltooid is hebben we samen een duidelijk zicht op uw toekomstige website. Wij gaan dan over tot de technische uitwerking van het project. Hiervoor gebruiken we de modernste technieken, welke wij dankzij onze jarenlange ervaring probleemloos beheersen.

Content beheren

Een goede website is pas geslaagd als ze regelmatig up-to-date gehouden wordt met recente informatie over uw organisatie. Al onze websites worden geleverd met een aangepast CMS (Content Management Systeem). Dit CMS maakt het voor u als klant mogelijk om uw website volledig zelf up-to-date te houden, zonder enige vorm van technische kennis.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis analyse van uw ICT behoeften. 011/36.12.91 of sales@manol.be