Webbased Applications.

Uw interne bedrijfsgegevens moeten extern veilig beschikbaar zijn. Vandaag meer dan ooit.

Manol Informatics is gespecialiseerd in de ontwikkeling van technisch complexe systemen welke 100% webgebaseerd zijn. Onze applicaties zijn hardware-onafhankelijk en toegankelijk vanaf elk toestel met een internet verbinding.

Wij maken steeds een grondige en diepgaande analyse van uw project. Onwikkeling van software is meer dan louter code programmeren. Wij denken actief mee met uw bedrijf en vormen ons een beeld van uw activiteiten. Zo komen we tot het opstellen van een juiste analyse van uw behoeften.

Vervolgens bouwen wij, gebruikmakend van de modernste technieken, een volledig geintegreerde ICT-Infrastructuur op maat om zo een verregaande automatisatie van uw bedrijfsprocessen te bekomen.

Aangezien onze systemen steeds hardware-onafhankelijk zijn en in de webbrowser draaien zijn ze volledig compatibel met uw bestaande computerpark. Er is geen noodzaak om te investeren in nieuwe hardware voor het gebruik van uw nieuwe systemen. De verwerking van gegevens gebeurt volledig server-side in ons eigen onafhankelijke datacenter. Alle software die we bouwen wordt door ons intern gehost op perfect afgestemde systemen.

Mede dankzij de bouw van ons eigen datacenter doen wij alle aspecten in eigen huis. Wij profileren ons hierdoor als full-service ICT integrator. U bent aan het jusite adres voor alle aspecten van de automatisatie van uw bedrijfsprocessen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis analyse van uw ICT behoeften. 011/36.12.91 of sales@manol.be